Prémiová kvalita za rozumnú cenu. Vonkajší plášť vystužený aramidovými vláknami je vyrobený vákuovým vysokotlakovým lisovaním s vyhrievanou kovovou formou a ponúka tak najvyššiu možnú medzu pevnosti pri minimálnej hmotnosti. Aramidové vlákno prekonáva uhlíkové vlákna v odolnosti voči nárazom.

Popis

Prémiový vzhľad: Prilba má viacvrstvový smaltovaný povlak odolný voči poškriabaniu. Materiál škrupiny prilby a povrchová úprava robia No Limit Jet prakticky odolným voči starnutiu.
Aerodynamicky čisté bez chvosta: No Limit Jet umožňuje neobmedzený výhľad nahor a zabraňuje zraneniam krku.
Číry polykarbonátový priezor namontovaný na prilbe je odolný proti rozbitiu a vybavený antireflexnou úpravou, proti poškriabaniu a zahmlievaniu. Keďže ponúka 100% UV ochranu, môže nahradiť inak požadované slnečné okuliare. Priehľadný priezor možno jednoducho nahradiť (samostatne dostupným) priezorom v hnedej farbe.
Celotextilná vnútorná podšívka v 4 pevných veľkostiach ponúka maximálny komfort nosenia. Priedušná výstelka je šetrná k pokožke a antibakteriálna. K pohodliu pri nosení prispievajú aj pohodlné náušníky a dobre polstrovaný vnútorný remienok na bradu.
Farebné kombinácie: biela, antracit, karbónový vzhľad
Hmotnosť: 620 g + šilt 114 g
Veľkosti: S=55/56, M=57/58, L=59/60, XL=61/62 cm obvod hlavy, XXL=63 cm (dostupné iba v bielom a karbónovom vzhľade).